Adri

Mitt Första inlägg 5 juli

Hej Allihopa!

 

Välkomna till min blogg!  jag har bestämt mig för att börja blogga för att jag känner att jag har väldigt mycket fritid och att jag

lätt blir uttråkad av att bara göra samma saker hela tiden. Jag tänkte då att blogga skulle kunna
vara något för mig eftersom jag gillar att dela med mig av mitt liv och mina tankar samtidigt som jag får
testa något nytt!

Här får du en liten kort presentation om mig.
Jag heter Adrienna Hedlund, fyller 16 år och bor i Strängnäs. Jag ska börja första året på gymnasiet
nu till hösten på Drottning Blanka Gymnasium, Kungsholmen. Mina intressen är att träna, träffa kompisar, laga mat, resa, fotografera och shoppa.
Min pappa och min mamma är svensk och jag har en storebror som är 18 år gammal.

Idag så gick jag upp klockan 11 för att äta frukost,duscha och klä på mig. Efter jag hade gjort det så började jag med att paketera banan och äppelchips eftersom att den här sommaren så har jag som sommarjobb att driva mitt egna företag vilket att superroligt! Det roliga med att driva mitt egna företag är att jag fick bestämma min äffarsidé helt själv.

När jag skulle starta mitt företag så fick jag hjälp av en organisation som heter rookie Startups eftersom att jag inte visste hur jag skulle nå ut till mina kunder eller hur entreprenörskap fungerar så det uppskattar jag väldigt mycket att jag fick hjälp med men det som är bra med den här organisationen är också att de ger sina deltagare ett startkapital på ca.2000kr.

Hoppas du tyckte mitt första inlägg var intressant och att du kommer tillbaka senare och läser mer :) Målet är att skriva ett inlägg om dagen men kan bli fler eller färre beroende på hur mycket jag har att berätta.

kram,

 

Adrienna

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas